Új jelszó kérése
 

Alapképzés

A Combi Callanetics Kft. Felnőttképzést Folytató Intézmény, melynek nyilvántartási száma: 00018-2011. 

A tanfolyam továbbképzésnek minősül!

A kiadott oklevél csak Magyarországra érvényes!

Országszerte továbbra is nagy érdeklődés mutatkozik az   "eredeti" Callanetics® foglalkozások, valamint az oktatóképzés iránt. Több, mint 100 oktatónk nagy sikerrel tartja a Callanetics foglalkozásokat.

A Callanetics® 25 éves magyarországi múltja bebizonyította, hogy szükség van erre a mozgásformára. Ezért bátran javaslom minden edzőnek, testnevelő tanárnak, gyógytornásznak és a Callanetics® tornát szeretőknek a tanfolyam elvégzését és foglalkozások tartását!

A képzés 4 napos, mely 2 hétvégét vesz igénybe. A két hétvége között általában 2-3 hét otthoni gyakorlási lehetőséget hagyok, hogy a képzésben résztvevő megérezhesse saját magán a változásokat és legyen lehetősége másokon is ezt megtapasztalnia. Ezen kívül ebben az időszakban felkészülhet a vizsgára.

A tananyag egy részét az előleg befizetése után e-mailben elküldöm, így kérdésekkel a tarsolyában érkezhet a tanfolyamra!

Az oklevelet akkor veheti át, ha a gyakorlati és az elméleti vizsgája is sikerült.


Az őszi képzés helyszíne és időpontja:

Klasszikus Mozgásstúdió Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

  • 2018. október 20-21., és  november 10-11.

A képzés díja 80.000,- Ft + 27 % Áfa = 101.600 Ft

A tandíj tartalmazza a képzést, az általam bemutatott Callanetics® Alapprogram dvd-t,  a "Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?" című könyvemet, a vizsga, az oklevél és a jegyzet árát, és 30 db dvd korongot a tornaprogramjaimból.

A "Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?" című könyvemben sok-sok utalást talál arra, hogy miért érdemes még 25 év után is Callanetics® trénernek lenni?! És természetesen olvashatja saját edzési módszereimet is! Kitűnő tananyag a Callanetics® Oktatók számára!

Feltételek:

  1. A Callanetics Alapprogram gyakorlati ismerete a Callanetics® Alapprogram DVD alapján, valamint rátermettség Callanetics® foglalkozások tartására, a vendégekkel való bánásmódra és a tudás megszerzésére, és átadására.
  2. A tanfolyami díj átutalása a tanfolyam megkezdéséig a Combi Callanetics Kft. számlájára, mely az alábbi: MKB Bank Zrt. SWIFT: MKKB HU HB  IBAM SZÁM: HU67 Számlaszám: 10300002-33219509-00003285
  3. A kitöltött jelentkezési lap, és az előleg (bruttó 38.100 Ft)előzetes beérkezése a Combi Callanetics Kft-hez.
  4. Jelentkező vállalja az  éves regisztrációs díj fizetését, mely 10.000,- Ft + 27 % Áfa/év. A díj tartalmazza a www.callanetics.hu honlapon való megjelenést, a továbbképzésekről, táborokról szóló tájékoztatást, valamint 25 % kedvezményt a továbbképzések, és táborok bruttó díjából!

Ha már Callanetics Oktató vagy, de már régóta nem tartasz órát, és szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, a tanítás technikáit, akkor 30.000 Ft + 27% ÁFA befizetése után eljöhetsz a tanfolyam első 2 napos gyakorlati képzésére!

További információt kérhetsz az info(kukac)callanetics.hu e-mail címen, és ezen az e-mail címen tudsz jelentkezni a tanfolyamra.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu